Dhawungan, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhawungan
Désa
Dhawungan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Dhawungan
Dhawungan
Dhawungan kapernah ing Jawa Tengah
Dhawungan
Dhawungan
Dhawungan kapernah ing Indonésia
Dhawungan
Dhawungan
Koordhinat: 7°54′20″S 111°08′08″E / 7.9056182°S 111.1354611°E / -7.9056182; 111.1354611Koordhinat: 7°54′20″S 111°08′08″E / 7.9056182°S 111.1354611°E / -7.9056182; 111.1354611
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata

Dhawungan iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)