Menyang kontèn

Bata, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bata
Désa
Bata kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Bata
Bata
Bata kapernah ing Jawa Tengah
Bata
Bata
Bata kapernah ing Indonesia
Bata
Bata
Koordhinat: 7°53′27″S 111°10′27″E / 7.8907502°S 111.1742111°E / -7.8907502; 111.1742111Koordhinat: 7°53′27″S 111°10′27″E / 7.8907502°S 111.1742111°E / -7.8907502; 111.1742111
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2002

Bata iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.