Pingkuk, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pingkuk
Désa
Pingkuk kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pingkuk
Pingkuk
Pingkuk kapernah ing Jawa Tengah
Pingkuk
Pingkuk
Pingkuk kapernah ing Indonésia
Pingkuk
Pingkuk
Koordhinat: 7°54′55″S 111°05′48″E / 7.9153574°S 111.0967118°E / -7.9153574; 111.0967118Koordhinat: 7°54′55″S 111°05′48″E / 7.9153574°S 111.0967118°E / -7.9153574; 111.0967118
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2006

Pingkuk iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)