Menyang kontèn

Durèn, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Durèn
Désa
Durèn kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Durèn
Durèn
Durèn kapernah ing Jawa Tengah
Durèn
Durèn
Durèn kapernah ing Indonesia
Durèn
Durèn
Koordhinat: 7°52′22″S 111°07′35″E / 7.8727378°S 111.1265189°E / -7.8727378; 111.1265189Koordhinat: 7°52′22″S 111°07′35″E / 7.8727378°S 111.1265189°E / -7.8727378; 111.1265189
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2013

Durèn iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.