Jatireja, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatireja
Désa
Jatireja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Jatireja
Jatireja
Jatireja kapernah ing Jawa Tengah
Jatireja
Jatireja
Jatireja kapernah ing Indonésia
Jatireja
Jatireja
Koordhinat: 7°52′30″S 111°05′05″E / 7.8749235°S 111.0847891°E / -7.8749235; 111.0847891Koordhinat: 7°52′30″S 111°05′05″E / 7.8749235°S 111.0847891°E / -7.8749235; 111.0847891
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2015

Jatireja iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)