Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatirata
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJatiroto
Jatirata kapernah ing Jawa Tengah
Jatirata
Jatirata
Jatirata kapernah ing Indonésia
Jatirata
Jatirata
Koordhinat: 7°53′44″S 111°07′22″E / 7.89554°S 111.12285°E / -7.89554; 111.12285Koordhinat: 7°53′44″S 111°07′22″E / 7.89554°S 111.12285°E / -7.89554; 111.12285
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
Désa lan
kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15

Jatirata iku kacamatan ing Kabupatèn Wanagiri.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa
Kalurahan

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)