Menyang kontèn

Jatirata, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatirata
Kalurahan
Jatirata kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Jatirata
Jatirata
Jatirata kapernah ing Jawa Tengah
Jatirata
Jatirata
Jatirata kapernah ing Indonesia
Jatirata
Jatirata
Koordhinat: 7°52′58″S 111°06′28″E / 7.882823°S 111.1078993°E / -7.882823; 111.1078993Koordhinat: 7°52′58″S 111°06′28″E / 7.882823°S 111.1078993°E / -7.882823; 111.1078993
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.1014

Jatirata iku kalurahan ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.