Pesida, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pesida
Désa
Pesida kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pesida
Pesida
Pesida kapernah ing Jawa Tengah
Pesida
Pesida
Pesida kapernah ing Indonésia
Pesida
Pesida
Koordhinat: 7°53′41″S 111°05′48″E / 7.8948253°S 111.0967118°E / -7.8948253; 111.0967118Koordhinat: 7°53′41″S 111°05′48″E / 7.8948253°S 111.0967118°E / -7.8948253; 111.0967118
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata

Pesida iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)