Guna, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Brenggala
Désa
Brenggala kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Brenggala
Brenggala
Brenggala kapernah ing Jawa Tengah
Brenggala
Brenggala
Brenggala kapernah ing Indonésia
Brenggala
Brenggala
Koordhinat: 7°53′49″S 111°09′23″E / 7.8968224°S 111.1563264°E / -7.8968224; 111.1563264Koordhinat: 7°53′49″S 111°09′23″E / 7.8968224°S 111.1563264°E / -7.8968224; 111.1563264
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2003

Brenggala iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)