Cangkring, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cangkring
Désa
Cangkring kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Cangkring
Cangkring
Cangkring kapernah ing Jawa Tengah
Cangkring
Cangkring
Cangkring kapernah ing Indonésia
Cangkring
Cangkring
Koordhinat: 7°53′31″S 111°07′30″E / 7.8920552°S 111.1250285°E / -7.8920552; 111.1250285Koordhinat: 7°53′31″S 111°07′30″E / 7.8920552°S 111.1250285°E / -7.8920552; 111.1250285
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2010

Cangkring iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)