Serongga, Kelumpang Hilir, Kotabaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Serongga
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènKotabaru
KacamatanKelumpang Hilir
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Serongga iku désa ing Kacamatan Kelumpang Hilir, Kabupatèn Kotabaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia. Serongga minangka punjer saka Kacamatan Klumpang Hilir. Serongga dumunung ing jalur dalan nagara Batulicin-Kaltim km.29 lan dadi tapel wates antara Kabupatèn Tanah Bumbu karo Kabupatèn Kotabaru. Ana sawatara indhustri skala nasional sing dumunung ing laladan iki,ya iku anatara liya: pabrik semen, tambang batubara lsp.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Kelumpang Hilir, Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Kidul


Désa : Langadai | Mandala | Plajau Baru | Pulau Panci | Sahafi | Serongga | Tarjun | Tegal Rejo | Telaga Sari