Sekaran, Gunungpathi, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sekaran
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Semarang
Kacamatan Gunungpathi
Cacah padunung -
Kapadhetan -

Sekaran iku kalurahan sing dumunung ing kacamatan Gunungpathi, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo:

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Ing kalurahan Sekaran, kacamatan Gunungpathi iki dumunung kampus UNNES sing wiwit tanggal 12 Maret 2010, wis ndhéklarasi minangka universitas konservasi.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Gunungpathi, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Gunungpathi | Plalangan | Sumurejo | Pakintelan | Mangunsari | Patemon | Ngijo | Nongkosawit | Cepoko | Jatirejo | Kandiri | Pungangan | Kalisegoro | Sekaran | Sukorejo | Sadeng