Provinsi Genova

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Letak Provinsi Genova di Italia

Provinsi Genova minangka salah siji provinsi ing Italia. Provinsi iki nduwé wilayah 1.838 km² cacahé pedunung ana 1.890.863 jiwa (2001). Provinsi iki nduwé angka kapadhetan 485 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 67 komunitas. Ibukutha ing Genova. Provinsi iki dumunung ing region Liguria. Genova mingka kutha paling gedhé ing region iki.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Bandiera della regione Liguria Italia | Province della regione Liguria Bandiera della regione Liguria
Genova | Imperia | La Spezia | Savona

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Genova&oldid=813028"