Provinsi Genova

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Letak Propinsi Genova di Italia

Propinsi Genova minangka salah siji propinsi ing Italia. Propinsi iki nduwé wewengkon 1.838 km² cacahé padunung ana 1.890.863 jiwa (2001). Propinsi iki nduwé angka kapadhetan 485 jiwa/km². Propinsi iki kapérang dadi 67 komunitas. Kutha krajan ing Genova. Propinsi iki dumunung ing region Liguria. Genova mingka kutha paling gedhé ing region iki.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Bandiera della regione Liguria Italia | Province della regione Liguria Bandiera della regione Liguria
Genova | Imperia | La Spezia | Savona


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Genova&oldid=1024645"