Genova

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Genova utawa Genoa, iku sawijining kutha kang dumunung ing Provinsi Genova, Italia pérangan kulon. Sing ndunungi cacah 585.000 jiwa (2005).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Staglieno: Makam Pahlawan