Genova

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Genova utawa Genoa, iku sawijining kutha kang dumunung ing Provinsi Genova, Italia pérangan kulon. Sing ndunungi cacah 585.000 jiwa (2005).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Staglieno: Makam Pahlawan