Genova

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Genova utawa Genoa, kuwi sawijining kutha kang dumunung ing Provinsi Genova, Italia bagéan kulon. Pedunungé cacah 585.000 jiwa (2005).

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Staglieno: Makam Pahlawan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Genova&oldid=813029"