Genova

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Genova utawa Genoa, iku sawijining kutha kang dumunung ing Provinsi Genova, Italia bagéan kulon. Padunungé cacah 585.000 jiwa (2005).

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Staglieno: Makam Pahlawan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Genova&oldid=1105201"