Provinsi Imperia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Imperia
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Liguria
Ibukutha Imperia
Area 1,156 km²
Populasi 204,233
Kapadhetan 176
Komunitas 67
Nomor Polisi IM
Kodhe Pos 18010-18021, 18023-18028, 18030-18031, 18033, 18035, 18037, 18039, 18100
Kodhe Telepon 0183, 0184, 0196
ISTAT 008
Presidhèn Giovanni Giuliano
Imperia posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Imperia ing Italia
Peta Imperia

Propinsi Imperia iku propinsi ing Italia. Propinsi iki jembar wewengkoné 1.156 km&sup2. Cacahing padunung 215.591 jiwa (2005), kanthi kapadhetan 186,5 jiwa/km². Propinsi iki kapérang dadi 67 komunitas. Kutha krajané ya iku Imperia. Propinsi iki dumunung ing region Liguria. Imperia minangka kutha paling gedhé ing region iki.

Komunitas wigati[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Bandiera della regione Liguria Italia | Province della regione Liguria Bandiera della regione Liguria
Genova | Imperia | La Spezia | Savona

Cithakan:Propinsi Imperia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Imperia&oldid=1025089"