Menyang kontèn

Peramasan 2 x 9, Hampang, Kotabaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pramasan 2 x 9
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènKotabaru
KacamatanHampang
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pramasan 2 x 9 iku désa ing Kacamatan Hampang, Kabupatèn Kotabaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Hampang, Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Kidul


Désa : Cantung Kanan | Cantung Kiri Hulu | Hampang | Hulu Sampanahan | Lalapin | Limbur | Muara Ore | Peramasan 2 x 9