Panganggo:Adhi Kurniawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adhi Kurniawan
Adhi Mas Wiki Kurniawan Sketsa.jpg
Adhi Kurniawan
Pratélan latar wuri
SakaIndonesia Indonésia
Mangsa akarya1993 - saiki
Sing magepokanWiki Mrebawani
Papat Limpad

Jèr basuki mawa beya

Tut wuri handayani

Jajal sepisan menawi trésna

Banjur urip lan ngayomi

Artikel sing kula wiwiti[besut | besut sumber]

Sepur Indonésia[besut | besut sumber]

Kategori Panganggit[besut | besut sumber]

Kategori Tokoh[besut | besut sumber]

Kategori Organisasi[besut | besut sumber]

Kategori Warta Insiden[besut | besut sumber]

Artikel kanggé dibesut ana ing Wulan Wikipédia Asia[besut | besut sumber]


Logo "Wiki Mrebawani"Panganggo iki yaiku panitya Wiki Mrebawani
Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 29 September 2019 ing Ngayogyakarta.

~Adhi Kurniawan~ pirembagan 12 Oktober 2012 22.37 (UTC)