Sydney: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah io:Sydney dadi io:Sydney (Australia)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ckb:سیدنی; ngowahi ku:Sîdney)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah io:Sydney dadi io:Sydney (Australia))
[[id:Sydney]]
[[ilo:Sydney]]
[[io:Sydney (Australia)]]
[[is:Sydney]]
[[it:Sydney]]
63.050

besutan

Menu navigasi