Sydney Aquarium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sydney Aquarium ya iku salah sawijiné papan wisata ing kutha Sydney, nagara Australia [1]. Panggon wisata iki nètep ana ing Darling Harbour [2] sisih lor saka kutha Sydney iku.

HarbourBridge0004

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]