Ijrah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: io:Hejiro
c (r2.7.1) (bot Menambah: th:หิจญเราะหฺ)
c (r2.7.1) (bot Menambah: io:Hejiro)
[[hu:Hidzsra]]
[[id:Hijrah]]
[[io:Hejiro]]
[[it:Egira]]
[[ja:ヒジュラ]]
35.118

besutan

Menu navigasi