Kategori:Naraguna jv-N: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (nglindur nde)
c
{{UsersSpeak|jv|basa Jawa|'''Basa Jawa'''}}
{{Commons cat|User jv-N}}
 
[[Kategori:PanganggoNaraguna miturut basa|jv]]
150

besutan

Menu navigasi