Naraguna:Rudik~jvwiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
en-1This user can contribute with a basic level of English.

Rudik Widayanto,saking Pacitan, Jawa Timur, Indonesia. Halo para wikiwan lan wikiwati sedaya wonten pundi kemawon,nami kulo Rudik Widayanto. Kulo gabung wonten wikipedia jawi punika saking taun 2004 dumugi saniki.Mugi mugi kontribusi ingkang sekedhik punika saged mbeta manfaat ingkang ageng kangge kelestarian boso jowo ing donya. --Rudik pirembagan 26 Februari 2012 10.33 (UTC)