Naraguna:Sherlockindo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-3Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.

Sugeng rawuh dhateng kaca panganggo kula! Salintunipun Wikipedia abasa Jawi, kula nggih aktif dhateng Wikipedia Indonesia lan sok-sok dhateng Wikipedia Inggris. Panjenengan ugi saged pinarak dhateng situs kula. Nuwun!