Naraguna:Gilangsuryas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gilangsuryas
Panganggo
JenengGilang Surya Saputra
Tandha tangan GILANG link=:jv::Dhiskusi Panganggo:Gilangsuryas rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Coat of Arms of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Naraguna iki asal Indonésia
Seal of the City of Semarang.svgNaraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan Internèt
NewTux.svgNaraguna iki urun ing kéné lumantar Linux.
Firefox Logo, 2017.svg
Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Indonesian fried tempeh.JPG
Naraguna iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia

Kula nuwun, kula Gilang Surya Saputra, asli tiyang Lasem, wekdal puniki kula ngangsu kawruh ing Universitas Negeri Semarang jurusan Pendidikan Sendratasik. Kula pengurus Organisasi LCHS (Lasem Creative Heritage Society), organisasi saking tlatah Lasem ingkang ngurusi bab pelestarian lan pengembangan Pusaka (Heritage) liwat Sosial-Kreativitas.