Naraguna:Gilangsuryas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gilangsuryas
Panganggo
JenengGilang Surya Saputra
Tandha tangan GILANG link=:jv::Dhiskusi Panganggo:Gilangsuryas rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak panganggo
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan Internèt
NewTux.svgPanganggo iki urun ing kéné lumantar Linux.
Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia

Kula nuwun, kula Gilang Surya Saputra, asli tiyang Lasem, wekdal puniki kula ngangsu kawruh ing Universitas Negeri Semarang jurusan Pendidikan Sendratasik. Kula pengurus Organisasi LCHS (Lasem Creative Heritage Society), organisasi saking tlatah Lasem ingkang ngurusi bab pelestarian lan pengembangan Pusaka (Heritage) liwat Sosial-Kreativitas.