Naraguna:Gilangsuryas

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Gilangsuryas
    Panganggo
    JenengGilang Surya Saputra
    Tandha tangan GILANG link=:jv::Dhiskusi Panganggo:Gilangsuryas rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
    LokasiJawi Tengah
    NegaraIndonésia
    Kothak naraguna
    National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
    Pribadi
    Domisili
    Flag of Indonesia.svg
    Naraguna iki asal Indonésia
    Seal of the City of Semarang.svgNaraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
    Komputer lan Internèt
    NewTux.svgNaraguna iki urun ing kéné lumantar Linux.
    Firefox logo, 2017.svg
    Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox
    Kamampuan Basa
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
    Indonesian fried tempeh.JPG
    Naraguna iki panganan klangenané Témpé
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia

    Kula nuwun, kula Gilang Surya Saputra, asli tiyang Lasem, wekdal puniki kula ngangsu kawruh ing Universitas Negeri Semarang jurusan Pendidikan Sendratasik. Kula pengurus Organisasi LCHS (Lasem Creative Heritage Society), organisasi saking tlatah Lasem ingkang ngurusi bab pelestarian lan pengembangan Pusaka (Heritage) liwat Sosial-Kreativitas.