Naraguna:PL2012Puryono

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    PL2012Puryono
    Panganggo
    IMG 1288.JPG
    JenengPuryono
    Tandha tanganPL2012Puryono (wicara)
    LokasiJawi Tengah
    NegaraIndonésia
    HobiWikipedia
    Kothak naraguna
    Pribadi
    Domisili
    Flag of Indonesia.svg
    Naraguna iki asal Indonésia
    Seal of the City of Semarang.svgNaraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
    Kelairan
    Taurus.svgNaraguna iki nduwèni zodiak Taurus
    Tiger.svgNaraguna iki nduwèni shio macan
    Hobi
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia
    Admin mop.PNGNaraguna iki panata ing Wikipédia basa Jawa.
    Police man ganson.svgNaraguna iki mirsani kabeh Owah-owahan.
    Komputer lan internèt
    Own windows logo xp.svg
    Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
    Logo Internet Explorer
    Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
    Kamampuan Basa
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
    su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
    en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
    Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
    Logo Papat Limpad.jpg
    Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011
    Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
    Logo Papat Limpad.jpg
    Naraguna iki peserta Papat Limpad 2012 2012
    Logo PL 2012.jpg
    Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2012

    Nami kula Puryono Panitiya Proyek Paningkatan Aktifitas Wikipedia Basa Jawa Papat Limpad Papat Limpad 2012.Kagiatan sadina-dina melu mulang ana ing Madrasah Aliyah Negeri, Blora, Jawa Tengah, pelajaran Seni Buda lan TIK.