Naraguna:Symphonium264

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rahayu.... Kula naraguna Wikipédia basa Indonésia, nanging kadhang nggih dolan teng ngriki...

Menawi panjenengan badhé ningali bab kula, saged mbukak ing kaca punika.

Matur suwun!

id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
en-3This user can contribute with an advanced level of English.