Naraguna:Ariandra 03

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jenengku Ariandra Fokker. Aku lahir ing Suroboyo, 19 September 2003. Bopoku jenenge Ari Sujatmiko. Bopoku dari Bojonegoro. Yen biyungku jenenge Leandra Hapsari. Biyungku dari Malang. Yen Adikku jenenge Andra. Adikku dari Bandung.

Rian 003 pirembagan 10 Februari 2012 08.12 (UTC)


en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
ms-1Pengguna ini boleh menyumbang dengan tahap asas dalam Bahasa Melayu.
arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Jawa ing aksara Jawa.svgPanganggé puniki saged nyerat lan maos Aksara Jawi.