Parembugan Naraguna:Symphonium264

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh ing kaca parembugan kula!

ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦲꦶꦁ​ꦏꦕꦥꦉꦩ꧀ꦧꦸꦒꦤ꧀ꦤꦫꦒꦸꦤ​ꦏꦸꦭ!

Pituduh
Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!


jv.wikiquote.org[besut sumber]

Halo, sampéyan milih Wikimedia Incubator ing formulir hibah napa mboten? Yèn sampéyan milih WM Incubator lan wis ora sibuk karo garapan liyané, kula ngundang sampéyan bareng-bareng gotong royong ngisi jv.wikiquote.org. Sing lumayan akèh iku ya artikel paribasan Indonésia, cacahé ana sewunan.

'''''{{PAGENAME}}.'''''

* Basa Jawa: .
* Tegesé: .

{{Wq/jv/Paribasan Indonésia}}

[[Category:Wq/jv]]

Suwun. — Labdajiwa (rembugan) 12 Juni 2020 02.14 (UTC)[wangsuli]

@Labdajiwa: Horok.. kesupén mboten wangsuli😂 Sakjané mboten milih Incubator, nanging nggih insyaallah badhé ngisi sithik-sithik ing mriku.

Niku janjané padha kalih id.wikiquote, nanging nganggé basa Jawa, tha? Symphonium264 (rembugan) 21 Juni 2020 00.19 (UTC)[wangsuli]

@Symphonium264: Iya, mas. Ora mung saka id.wikiquote, sampéyan bisa njupuk saka en.wikiquote utawa nggawé dhéwé ya bisa. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 21 Juni 2020 00.34 (UTC)[wangsuli]