Naraguna:Sigit sumarsono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sigit sumarsono
JenengSigit Sumarsono
Tandha tanganSigit Sumarsono (wicara)
LokasiJakarta
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak panganggo
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
9 taun, 5 sasi lan 1 dina
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Monas view from Gambir station.JPGPanganggo iki domisili ing Jakarta, Indonésia
Kelairan Cithakan:Panganggo Leo
KambingPanganggo iki nduwèni shio wedhus
Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.