Naraguna:Sigit sumarsono

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Sigit sumarsono
    JenengSigit Sumarsono
    Tandha tanganSigit Sumarsono (wicara)
    LokasiJakarta
    NegaraIndonésia
    HobiWikipedia
    Kothak naraguna
    Pribadi
    Fairytale date.png Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
    11 taun, 7 sasi lan 3 dina
    Domisili
    Flag of Indonesia.svg
    Naraguna iki asal Indonésia
    Monas view from Gambir station.JPGNaraguna iki domisili ing Jakarta, Indonésia
    Kelairan Cithakan:Panganggo Leo
    KambingNaraguna iki nduwèni shio wedhus
    Hobi
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia
    Komputer lan internèt
    WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
    Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7
    Kamampuan Basa
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
    en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
    arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
    de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.