Naraguna:Sigit sumarsono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sigit sumarsono
JenengSigit Sumarsono
Tandha tanganSigit Sumarsono (wicara)
LokasiJakarta
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak naraguna
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
10 taun, 2 sasi lan 9 dina
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Naraguna iki asal Indonésia
Monas view from Gambir station.JPGNaraguna iki domisili ing Jakarta, Indonésia
Kelairan Cithakan:Panganggo Leo
KambingNaraguna iki nduwèni shio wedhus
Hobi
Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.