Wedhus (shio)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rolas sato-kéwan miturut shio:
Tikus Kebo
Macan Trewèlu
Naga Ula
Jaran Wedhus
Kethèk Jago
Asu Babi

Shio wedhus iku saka rolas shio sing ana ing penanggalan Tionghoa. Jaré wong sing nduwé shio wedhus iku isin-isin lan nduwé sipat seni.

Daftar wong-wong sing nduwé shio kambing:

Contho taun-taun shio kambing:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wedhus_(shio)&oldid=1048840"