Trewelu (shio)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Rolas sato-kéwan miturut shio:
Tikus Kebo
Macan Trewèlu
Naga Ula
Jaran Wedhus
Kethèk Jago
Asu Babi


Shio trewèlu iku salah sijiné saka rolas shio sing ana ing kalèndher Cina/Tionghoa.

Miturut kapracayan wong Tionghoa, wong sing nduwé shio trewèlu iku wongé sok meneng, isinan, rétrospèktif lan tepa slira.

Daftar wong-wong sing nduwé shio trewèlu:

Contho taun-taun shio trewèlu: