Kebo (shio)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rolas sato-kéwan miturut shio:
Tikus Kebo
Macan Trewèlu
Naga Ula
Jaran Wedhus
Kethèk Jago
Asu Babi

Shio kebo iku saka rolas shio sing ana ing kalèndher Cina/Tionghoa. Jaré wong sing nduwé shio kebo iku seneng nyambut gawé.

Daftar wong-wong sing nduwé shio kebo:

Contho taun-taun shio kerbau: