Kebo (shio)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rolas sato-kéwan miturut shio:
Tikus Kebo
Macan Trewèlu
Naga Ula
Jaran Wedhus
Kethèk Jago
Asu Babi

Shio kebo iku saka rolas shio sing ana ing kalèndher Cina/Tionghoa. Jaré wong sing nduwé shio kebo iku seneng nyambut gawé.

Daftar wong-wong sing nduwé shio kebo:

Contho taun-taun shio kerbau:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kebo_(shio)&oldid=1048837"