Naraguna:Pesakitan22

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Pesakitan22.jpg

    Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Naraguna iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani
    Wikipedia:Babèl
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
    en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
    Golèk naraguna miturut basané

    Sugeng rawuh ing kaca iki, jenengku Deni utawa pesakitan22. Aku wong Jogja, hobiné ngopi lan madhang.