Naraguna:Senzo

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Kemis, 1-12-2022


    Kawruh basa
    jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
    id-3Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
    en-1This user can contribute with a basic level of English.
    Senzo
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia
    Flag of Indonesia.svg
    Naraguna iki asal Indonésia
    National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svgNaraguna iki Nasionalis lan Pancasilais
    Cigarette.jpgNaraguna iki (nuwun sewu) perokok.
    A small cup of coffee.JPGNaraguna iki mumet tanpa kopi.
    Keprigelan Maos
    Learning Arabic calligraphy.jpg
    Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab


    Aksara Jawa.png
    Naraguna iki bisa maca aksara Jawa


    Jenengku Kaslino Santoso nanging kanca-kanca ing ndésa mènèhi paraban Senzo. Klairanku ana ing sawijining désa pojok Ngayogyakarta tanggal 10 Maret 1970, saiki mapan ing Jakarta. Aku dudu wong winasis, uga ora sekolah kang dhuwur amung dadi pandhemen samubarang wawacan waé. Sugeng sesambetan.