Naraguna:Senzo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Slasa, 23-04-2024


Kawruh basa
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-3Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
Senzo
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Naraguna iki asal Indonésia
Naraguna iki Nasionalis lan Pancasilais
Naraguna iki (nuwun sewu) perokok.
Naraguna iki mumet tanpa kopi.
Keprigelan Maos
Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab


Naraguna iki bisa maca aksara Jawa


Jenengku Kaslino Santoso nanging kanca-kanca ing ndésa mènèhi paraban Senzo. Klairanku ana ing sawijining désa pojok Ngayogyakarta tanggal 10 Maret 1970, saiki mapan ing Jakarta. Aku dudu wong winasis, uga ora sekolah kang dhuwur amung dadi pandhemen samubarang wawacan waé. Sugeng sesambetan.