Naraguna:MarsudiWahyuN

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    MarsudiWahyuN
    Panganggo
    JenengMarsudi Wahyu N
    Tandha tangan Wahyu link=:jv::Dhiskusi Panganggo:Marsudiwahyun rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
    LokasiJawi Tengah
    NegaraIndonésia
    Kothak naraguna
    National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
    Pribadi
    Domisili
    Flag of Indonesia.svg
    Naraguna iki asal Indonésia
    Seal of the City of Semarang.svgNaraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
    Komputer lan Internèt
    NewTux.svgNaraguna iki urun ing kéné lumantar Linux.
    Firefox logo, 2017.svg
    Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox
    Kamampuan Basa
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
    Indonesian fried tempeh.JPG
    Naraguna iki panganan klangenané Témpé
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia

    Marsudi Wahyu Nugroho. Saged dipun timbali Wahyu. lair wonten Jatingaleh Trangkil Ngesrep, Banyumanik, Semarang. Lair saking Bp. Dwi Yumartono kalihan Ibu Sri Wahyuni. Gadah rayi 1 inggih menika Layli Wahyuningtyas. Lulus saking SDN Jatingaleh 01 Semarang taun 2007, lajeng lulus saking SMP N 2 Taman, Pemalang taun 2010, lulus saking SMA N 2 Pemalang taun 2013, sakniki taksih nglajengaken S1 wonten Universitas Negeri Semarang mendhet Pendidikan Seni Tari.


     

    Taman, Pemalang, Jawa Tengah

    Desa/Kelurahan: Asemdoyong | Banjaran | Banjardawa | Beji | Cibelok | Gondang | Jebed Selatan | Jebed Utara | Jrakah | Kabunan | Kaligelang | Kedungbanjar | Kejambon | Pedurungan | Pener | Penggarit | Sitemu | Sokawangi | Taman | Wanarejan Selatan | Wanarejan Utara