Naraguna:MarsudiWahyuN

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
MarsudiWahyuN
Panganggo
JenengMarsudi Wahyu N
Tandha tangan Wahyu link=:jv::Dhiskusi Panganggo:Marsudiwahyun rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak panganggo
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan Internèt
NewTux.svgPanganggo iki urun ing kéné lumantar Linux.
Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia

Marsudi Wahyu Nugroho. Saged dipun timbali Wahyu. lair wonten Jatingaleh Trangkil Ngesrep, Banyumanik, Semarang. Lair saking Bp. Dwi Yumartono kalihan Ibu Sri Wahyuni. Gadah rayi 1 inggih menika Layli Wahyuningtyas. Lulus saking SDN Jatingaleh 01 Semarang taun 2007, lajeng lulus saking SMP N 2 Taman, Pemalang taun 2010, lulus saking SMA N 2 Pemalang taun 2013, sakniki taksih nglajengaken S1 wonten Universitas Negeri Semarang mendhet Pendidikan Seni Tari.


 

Taman, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Asemdoyong | Banjaran | Banjardawa | Beji | Cibelok | Gondang | Jebed Selatan | Jebed Utara | Jrakah | Kabunan | Kaligelang | Kedungbanjar | Kejambon | Pedurungan | Pener | Penggarit | Sitemu | Sokawangi | Taman | Wanarejan Selatan | Wanarejan Utara