Pendidikan Seni Tari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pendidikan Seni Jogèd iku program studi ing pawiyatan luhur kang nyinauni bab seni jogèd ing pendidikan. Lulusan Pendidikan Seni Jogèd diajab supaya bisa dadi guru jogèd ing pawiyatan-pawiyatan kang trampil lan profésional.