Lee Cattermole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lee Cattermole
300px
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lee Barry Cattermole
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in) [1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 6
Karir nom
1998–2005 Middlesbrough
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2008 Middlesbrough 69 (3)
2008–2009 Wigan Athletic 33 (1)
2009– Sunderland 60 (0)
Tim nasional
2003 Inggris U-16 1 (0)
2004 Inggris U-17 4 (0)
2005 Inggris U-18 1 (0)
2006 Inggris U-19 1 (0)
2007–2010 Inggris U-21 16 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:38, 16 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11:27, 12 Agustus 2010 (UTC)

Lee Barry Cattermole (lair 21 Maret 1988; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[2][3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 23 March 2011. 
  2. "Q&A: Lee Cattermole". mfc.co.uk. 21 April 2007. 
  3. "Black Cats swoop for Cattermole". Sky Sports. 13 August 2009. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]