Menyang kontèn

Kertamulya, Trangkil, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kertamulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanTrangkil
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kertamulya (basa Indonésia: Kertomulyo) iku désa ing Kecamatan Trangkil, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]