Menyang kontèn

Kadilangu, Trangkil, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kadilangu
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanTrangkil
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kadilangu iku désa ing Kacamatan Trangkil, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]