Menyang kontèn

Kabupatèn Mappi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kabupaten Mappi)
Kabupatèn Mappi
Lambang Mappi
Sesanti: "---"
Kabupatèn Mappi
Dina Dadi:---
Kutha krajan:Kepi
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 -Total:

18.912 km²
Distrik
 -Cacahe:

6 Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-59.884 (2000)
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Mappi iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Kepi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Edera lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 18.912 km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Papréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Mappi ketata saking 6 dhistrik,---désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Assue
  2. Citak Mitak
  3. Edera
  4. Haju
  5. Nambioman Bapai
  6. Obaa

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Papua

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia