Assue, Mappi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Assue, Mappi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.17.06 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mappi {{{nama dati2}}}]]

Assue iku dhistrik ing Kabupaten Mappi Propinsi Papua.