Obaa, Mappi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Obaa, Mappi
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mappi {{{nama dati2}}}]]

Obaa iku dhistrik ing Kabupaten Mappi Propinsi Papua.