Menyang kontèn

Obaa, Mappi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Obaa, Mappi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri93.03.01 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mappi {{{nama dati2}}}]]

Obaa iku dhistrik ing Kabupaten Mappi Propinsi Papua.