Haju, Mappi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Haju, Mappi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.17.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mappi {{{nama dati2}}}]]

Haju iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Mappi Propinsi Papua.