Kabupatèn Raja Ampat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Raja Ampat
Lambang Kabupatèn Raja Ampat
Lambang Kabupatèn Raja Ampat
Motto: ""
Lokasi Kabupatèn Raja Ampat
Dina Dadi:
Kutha krajan: kutha Waisai
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

46.296 km²
Distrik
 - Cacahe:

10 Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 181.282 (2000)
+/- jiwa/km²
Suku Bangsa:
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Raja Ampat iku kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha Waisai iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : Misool lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 46.296 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan  Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Raja Ampat ketata saking 10 dhistrik, désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Kepulauan Ayau
  2. Kofiau
  3. Misool
  4. Misool Wétan Kidul
  5. Samate
  6. Lempongan Mayalibit
  7. Waigeo Kulon
  8. Waigeo Kidul
  9. Waigeo Wétan
  10. Waigeo Lor

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]