Kabupatèn Raja Ampat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Raja Ampat
Lambang Kabupatèn Raja Ampat
Lambang Kabupatèn Raja Ampat
Motto: "---"
Lokasi Kabupatèn Raja Ampat
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Waisai
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

46.296 km²
Distrik
 - Cacahe:

10 Distrik
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 181.282 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katolik, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Raja Ampat iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonesia. Kutha Waisai iku ibukutha kabupatene, kutha-kutha liyane : Misool lan liya-liyane. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 46.296 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Raja Ampat ketata saking 10 distrik, --- désa/kelurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Kepulauan Ayau
  2. Kofiau
  3. Misool
  4. Misool Wétan Kidul
  5. Samate
  6. Teluk Mayalibit
  7. Waigeo Kulon
  8. Waigeo Kidul
  9. Waigeo Wétan
  10. Waigeo Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kabupatèn Raja Ampat ing Wikimedia Commons.