Waigeo Kulon, Raja Ampat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Waigeo Kulon
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènRaja Ampat
Kode Kemendagri92.05.07 Edit the value on Wikidata

Waigeo Kulon (Basa Indonésia: Waigeo Barat) iku dhistrik ing Kabupatèn Raja Ampat Provinsi Papua Kulon.