Salawati Utara, Raja Ampat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Samate, Raja Ampat)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salawati Utara
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènRaja Ampat
Kode Kemendagri92.05.04 Edit the value on Wikidata

Salawati Utara, ndhisik jenenge Samate, iku dhistrik ing Kabupatèn Raja Ampat Provinsi Papua Kulon.