Kabupatèn Nduga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Nduga
Lambang Kabupatèn Nduga
Lambang Kabupatèn Nduga
Motto: "---"
Dina Dadi: ...
Kutha krajan:
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

km²
Kacamatan
 - Cacahe:

Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama:
Basa:

Kabupatèn Nduga iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kabupatèn iki diwangun tanggal 4 Januari 2008 miturut Undhang-undhang nomer 6 taun 2008 bebarengan karo pambentukan 5 kabupatèn liyané ing Papua. Peresmian déning Mendagri Mardiyanto ing tanggal 21 Juni 2008.[1] . Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Nduga katata jroning 8 distrik, ya iku:

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Gatra Daring Mendagri resmikan enam kabupatèn baru. Diakses 20 Juni 2008

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Provinsi Papua


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Nduga&oldid=1015851"