Menyang kontèn

Wamena, Jayawijaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wamena, Jayawijaya
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri95.01.01 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Jayawijaya {{{nama dati2}}}]]

Wamena iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Jayawijaya Provinsi Papua.

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Jayawijaya