Menyang kontèn

Kenyam, Nduga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kenyam
Dhistrik
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKenyam
NagaraIndonésia
ProvinsiPapua
KabupatènNduga
Kodhe laladan
administrasi
91.24.01, 95.08.01

Kenyam iku dhistrik ing Kabupatèn Nduga Propinsi Papua.

Cithakan:Dhistrik-stub