John Locke

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Locke
Lair 29 Agustus 1632
Wrington, Somerset, Inggris
Pati 29 Agustus 1632
Essex, Inggris
Kala Filsafat Modern
Tlatah Filsuf Barat
Aliran Empirisme Inggris, Kontrak Sosial, Hukum Alam
Karsa pokok
Metafisika, Epistemologi, Filsafat Pulitik, Pendidikan
Gantha misuwur
Tabula rasa, keadaan alamiah; hak-hak dasariah, kebebasan and hak milik
Tandha tangan
John Locke Signature.svg

John Locke (29 Agustus 163228 Oktober 1704) iku filsuf saka Inggris kanthi wawasan empirisme. Panjenengané asring disebut minangka tokoh kang mènèhi titik terang jroning perkembangan psikologi. Teori kang wigati banget ing bab gejala kajiwan yauwi yèn jiwa iku wektu wiwitan dilairaké isih resik kaya sawijining "tabula rasa".

John Locke

Karya Misuwur[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Locke&oldid=1052191"